jueves, 14 de septiembre de 2017

BIOCONSTRUCCIONS


                                                           Nova Activitat 
                                             Àfrica: Cultures Sostenibles


Al Parc d' Educació Vial de la Vall d'Albaida incloem una nova activitat. Aquesta activitat es basa en el fet que durant l'Escola d'Estiu 2017, els xiquets/xiquetes varen realitzar un taller envers bioconstrucció. Amb materials com l'argila, la palla i diferents tipus de canyes i brosses autòctones. Hem construït dues cabanyes semblants als dels aborígens africans i sud-americans. Cultures que encara viuen d'una forma sostenible respectant i aprofitant els recursos naturals del seu entorn.

Els objectius que volem aconseguir en aquest projecte, és que tant els xiquets/etes visquen una experiència significativa que els ajude en la convivència i comprensió amb les altres cultures, per què com bé sabem, al nostre país convivim amb altres cultures, i que tant ells com nosaltres hem de respectar.


A partir de les Bioconstruccions, parlarem sobre la geografia africana, on està situada, la gent que habita... També realitzarem activitats relacionades amb les tradicions i costums sobre la cultura africana, activitats com una dansa africana, realitzar un instrument típic, dissenyar complements, com puguen ser collars i polseres de manera creativa i fer tir amb arc.













No hay comentarios:

Publicar un comentario